SİNEK VE HAŞEREYE KARŞI MÜCADELEYE DEVAM

Genel 01/09/2023 10:40

Belediyemiz ilaçlama ekipleri, zararlı haşere gruplarına karşı düzenli olarak sürdürdüğü ilaçla mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda ilaçlama ekiplerimiz, ilkbahar aylarından sinek larvalarına karşı yaptığı ilaçlama çalışmalarının ardından yaz ayları ile birlikte başlayan sinek ve haşerelere karşı, doğanın dengesine uyumlu ilaçlar ile ilaçlama işlemlerini gerçekleştiriyor.

Hazırlamış olduğumuz program dahilinde arıcılıkla uğraşan vatandaşlarında zarar görmemesi için ilaçlama çalışmalarını geceleri düzenli bir şekilde uyguluyoruz.